30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (2024)

Hier is onze lijst met top 123Filmalternatieven die je mag verkennen.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (1)

Een belangrijke opmerking

Voor het zoeken naargratis filmstroomsites, is het van cruciaal belang dat u uitkijkt waar u naartoe gaat wanneer u iemand van belang bereikt.

U moet een goed beveiligingsprogramma op uw computer gebruiken dat pop-ups en andere bedreigende dingen die op uw computer kunnen gebeuren, kan blokkeren.

Ook moet u eenVirtual Private Networkof VPN om uw echte IP-adres te verbergen. U kunt een VPN gebruiken om mogelijke juridische problemen te voorkomen, om nog maar te zwijgen van het mogelijk vinden van een server voor een verbinding die sneller is dan iets dichter bij uw regio.

Je kunt probeer NordVPN welke is een van de toonaangevende VPN-services gebruikt door miljoenen gebruikers.

Hoe dan ook, je moet je verstand gebruiken bij het vinden van een plaats, hoewel de twintig opties die je hier zult lezen allemaal goede keuzes zijn die waardevol voor je zijn.

Topwebsites zoals 123Movies

01. Streamingsites

Streamingsites, zoals de naam al doet vermoeden, is de alles-in-één oplossing om alle actieve online streaming-sites van goede kwaliteit op één plek te vinden. De site verzamelt actief de beste streaming-sites die momenteel beschikbaar zijn en op de site worden vermeld.

Alle streaming-sites zijn correct gecategoriseerd om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om de beste oplossing te vinden. Als u bijvoorbeeld alleen naar de gratis opties zoekt, hebben ze een lijst met gratis streaming-sites, als u de premium-sites wilt, hebben ze de lijst voor u.

Ze hebben het ook gecategoriseerd op basis van het soort inhoud waarnaar u op zoek bent, zoals sites voor het streamen van films, tv-programma's, online series, enz.

StreamingSites is dus de site voor u om de beste streamingwebsite te vinden die momenteel actief is.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (2)

02. Netflix

Voordat we verder gaan met meer opties zoals 123movies, laten we eerst eens kijken naar enkele van de officiële websites die je kunt gebruiken voor entertainment. Netflix is ​​ongetwijfeld de meest populaire en dominante naam in deze ruimte.

Je kunt films, tv-programma's en Netflix-originelen bekijken voor een maandelijks abonnementsbedrag. Omdat Netflix een wereldwijd platform is, kun je films en shows uit veel verschillende landen over de hele wereld bekijken.

Netflix, opgericht in 1997, is een Amerikaans entertainmentbedrijf dat zijn netwerk snel over de hele wereld verspreidt.

Volgens Netflix hebben ze toegang tot meer dan 158 miljoen betaalde lidmaatschappen in meer dan 190 landen.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (3)

03. Prime-video (Amazon Prime)

Prime Videos is tegenwoordig een van de meest populaire en bekende namen en is een platform van Amazon. Dit is een one-stop-shop voor al uw entertainmentgerelateerde behoeften.

U kunt Amazon Prime gebruiken om films en tv-programma's te bekijken en originelen zoals Netflix te produceren. Bekend om video's van hoge kwaliteit en boeiende verhalen, krijgt u zeker waar voor uw geld.

Een ander voordeel van uw Prime-account is ook dat u voorrang krijgt bij de levering van de producten die u in de Amazon-winkel koopt.

Het Amazon Prime Video-platform is momenteel aanwezig in meer dan 200 landen. Dit platform krijgt dus ongetwijfeld een plekje in deze collectie.

Hoewel Amazon Prime een betaalde service is, kunt u uw gratis proefperiode van 30 dagen starten.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (4)

04. SolarMovie

SolarMovie, een van de populairste gratis sites voor het streamen van films, biedt u een enorme collectie films in video van hoge kwaliteit.

Als u naar SolarMovie zoekt, vindt u een aantal verschillende mirror-sites met verschillende extensies.

De meeste van deze sites zijn mirrorsites of je kunt ze de alternatieven van SolarMovies noemen.

Naast films kunt u de site gebruiken om populaire tv-series uit verschillende landen te bekijken.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (5)

05. Vumoo

Vumoo is je eerste stop om uit te checken wanneerfilms zoeken om online te bekijken. Vumoo biedt verschillende streams, waaronder die voor enkele van de populairste nieuwe tv-shows die er zijn.

De site biedt secties voor de nieuwste releases. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het instellen van een nieuw account om dit te laten werken.

06. Showbox

Showbox is beschikbaar op veel mobiele apparaten, hoewel je het ook op een desktopcomputer kunt gebruiken als je het Bluestacks-programma gebruikt om de app op je computer te lezen.

Met Showbox kun je de kwaliteit van de stream aanpassen op basis van je apparaat of box. Je kunt ook items in je bibliotheek opslaan als je geïnteresseerd bent, waardoor je meer leuke dingen hebt om mee te spelen of snel toegang hebt tot de dingen waar je het meest van houdt.

Hier zijn Showbox en andere gerelateerde apps om films te kijken.

Mis ook onze collectie van beste Showbox-alternatieven.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (7)

07. JaFilms

YesMovies, een van de beste 123Movies-alternatieven, is een centrum van non-stop entertainment. U kunt deze site gebruiken om populaire films en tv-series in HD-video van hoge kwaliteit te bekijken.

De site maakt het voor gebruikers eenvoudig om door een geweldige verzameling populaire films te bladeren op basis van het land en andere parameters.

Het biedt je ook een optie om populaire films op IMDB te bekijken en te bekijken.

Alle films zijn ook gecategoriseerd op basis van het genre. Dus als u op zoek bent naar de beste sites voor het streamen van films, kan YesMovies een geweldige optie voor u zijn.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (8)

08. 123films4u

Een goed alternatief voor 123Movies, de 123movies4u biedt een ruime collectie populaire films en tv-series.

Het beste van deze site is dat hij schoon en eenvoudig is voor de gebruikers en dat je die vervelende pop-upadvertenties niet zult zien terwijl je een film probeert te kijken.

Je hebt de mogelijkheid om door de verzameling films te bladeren, afhankelijk van het genre, je hebt ook de mogelijkheid om de beste IMDB-collectie te bekijken.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (9)

09. Kijk Series

Watchseries is een andere geweldige site om gratis films te kijken zonder enige afleiding. U hoeft niet te vechten met de pop-upadvertenties voordat u de film start.

De site is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Je bladert snel door de verschillende genres van films en tv-series en hebt non-stop entertainment.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (10)

10. 123Filmste

Een vergelijkbare naam en een nog betere verzameling films, de 123moviest is een goed alternatief voor 123Movies.

Het eenvoudige en strakke ontwerp van de site maakt het een goede keuze voor gebruikers die een film willen kijken in een afleidingsvrije omgeving.

Deze site plaatst geen pop-upadvertenties op de site die ervoor zorgen dat u naar andere advertentiepagina's wordt geleid, zodat u zonder vervelende advertenties van uw film kunt genieten.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (11)

11. salpeter

U moet een klantaccount aanmaken om Niter te gebruiken en toegang te krijgen tot al zijn films. Maar het proces om dit te doen duurt slechts enkele ogenblikken. Met Niter kun je veel dingen vinden waarin je mogelijk geïnteresseerd bent op basis van je profiel en waar je naartoe wilt.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (12)

12. Vexfilms

Een belangrijk onderdeel van het zoeken naar films om online te bekijken, is het vinden van een plek zonder vervelende advertenties. Vexmovies is een van die opmerkelijke sites. Met Vexmovies kun je films zoeken op genre, jaar van uitgave en kwaliteit.

De unieke opties waarmee u hier moet werken, zijn vermakelijk en bieden u een geweldige manier om van leuk amusem*nt te genieten.

Maar houd er rekening mee dat deze niet relatief gemengd zijn en veel kleinere opties bevatten, hoewel het gemakkelijk zal zijn om iets op de site te vinden dat u zal vermaken, ongeacht wat er in de buurt is.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (13)

13. Zfilms

De regelmatige toevoegingen die Zmovies te bieden heeft, zorgen voor iets waar je dol op zult zijn. Zmovies wordt voortdurend bijgewerkt met films en shows.

Je vindt er films in verschillende genres en niet te vergeten films van vroeger en nu. Het aantal links dat u moet doorlopen bij het vinden van films op Zmovies is niet zo groot als u zou verwachten.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (14)

14. HDO

De naam HDO klinkt bekend, maar de plaats is unieker dan andere omdat HDO geweldige films in Full HD levert. U kunt rondkijken op de site om informatie te vinden over de nieuwste films van belang.

Het sterke assortiment films waarmee u hier moet werken, zijn aantrekkelijker dan u zou verwachten. De nieuwste tv-programma's op de site bevatten er veel die intrigerender zijn om uit te proberen.

Je kunt ook een film aanvragen om op de site te verschijnen als deze niet beschikbaar is, hoewel dit wat extra tijd kan kosten voordat je iets vindt.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (15)

15. Fmovies

Fmovies heeft onlangs een uitgebreide verbouwing ondergaan. Het ontwerp op de site heeft een meer intrigerende uitstraling waarmee je films kunt vinden op basis van het trefwoord.

Doe mee aan een interessante film of zoiets als de naam van een acteur, en je zult veel inhoud tegenkomen met die persoon.

Het assortiment films in de buurt is de moeite waard dankzij de vele secties, hoewel de sectie voor volwassenen een onderdeel van Fmovies is dat steeds populairder wordt onder gebruikers.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (16)

16. Cmovies

Cmovies is een andere keuze om te vinden, maar het wordt aanbevolen dat u op zoek gaat naar een adblocker om iets van waarde te vinden.

Cmovies biedt verschillende vermakelijke films die u kunt zoeken op land, beoordeling, genre en vele andere details. Toch kunnen de advertenties die rond Cmovies verschijnen voor veel kijkers hinderlijk zijn.

Je zult gemakkelijk films kunnen vinden nadat je door een aantal moeilijke hoepels bent gekomen die een uitdaging voor je kunnen zijn om door te gaan.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (17)

17. Kijk gratis

Zoals de naam van de site al doet vermoeden, kun je gratis films kijken op Watch Free. Maar wat Watch Free een beetje anders maakt, is dat de site niet werkt met een traditionele database.

Integendeel, de site biedt links die u naar de verschillende plaatsen brengen waar u deze films kunt bekijken. De grondige benadering van het vinden van inhoud op de site helpt u om het meeste uit uw entertainment te halen.

Gelukkig geeft de site informatie over films van verschillende vormen, terwijl de nadruk ligt op de nieuwste functies die er zijn.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (18)

18. Ga films

Naast het streamen van films op Go Movies, kunt u ook films downloaden en later bekijken wanneer u offline bent. Het is een van debeste 123Movies-alternatievenom films online te bekijken.

Het assortiment nieuwe films dat je tegenkomt als je Go Movies bekijkt, zorgt voor een plek waar je geïntrigeerd zult zijn. Je kunt films vinden op basis van wat het meest werd bekeken en wat mensen ook de meest gunstige beoordelingen geven.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (19)

19. Film25.me

Movie25.me is een andere site waarvoor u zich moet aanmelden voor een gratis account om te kunnen gebruiken. Het proces voor het aanvragen van een account duurt slechts enkele ogenblikken.

Daarna kun je zoeken naar veel films uit verschillende genres. Het assortiment films waarmee je moet werken is vermakelijk en zou je moeten helpen iets opmerkelijks te vinden.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (20)

20. MyDownloadTube

Je hebt de mogelijkheid om films te downloaden van MyDownloadTube. U moet zich hiervoor echter wel aanmelden voor een account voordat u begint.

Gelukkig werkt MyDownloadTube met een handige service die veel films aankan en het voor u gemakkelijker maakt om video's te vinden zonder van de ene link naar de andere te hoeven gaan.

MyDownloadTube heeft ook geen advertenties die de plaats overbelasten, waardoor het een gebruiksvriendelijke installatie biedt. Het ontbreken van advertenties maakt het ook gemakkelijk voor u om de video's te laden die u wilt bekijken.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (21)

21. Film4U

Movie4U heeft een handige lay-out waarmee je films in een oogwenk kunt vinden. U kunt de zoekmachine bovenaan het scherm gebruiken om films te zoeken.

Je kunt ook films vinden op basis van het jaar van uitgave of het genre. De films die je kunt vinden gaan bijna vijftig jaar terug, dus het zal niet moeilijk zijn om oudere interessante films te vinden.

Het gevarieerde aanbod aan films om hier te bekijken, zal bijdragen aan de vele leuke dingen die je nu kunt bekijken.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (22)

22. PopcornFlix

Mogelijk bent u op zoek naar een alternatief voor 123Movies dat op verschillende mobiele apparaten kan werken. PopcornFlix is ​​een handige oplossing die via verschillende platformen hulp biedt.

Je kunt een app downloaden voor Android- of iOS-gebruik en toegang krijgen tot PopcornFlix via je mobiele apparaat. Je kunt ook een speciaal account aanmaken bij PopcornFlix als je geïnteresseerd bent. Het uitgebreide televisiegedeelte past ook goed bij het filmgedeelte.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (23)

23. YoMovies

Sommige van de alternatieven voor 123Movies die u zult tegenkomen, zijn voornamelijk ontworpen als plaatsen die zijn gewijd aan specifieke soorten films. YoMovies is zo'n optie, omdat het zich richt op films uit Zuid-Indiana en Bollywood.

Dit zijn films die zijn nagesynchroniseerd of ondertiteld in het Engels en verschillende andere talen die in de hele regio worden gebruikt.

De site is aantrekkelijk voor veel mensen die iets leuks willen, maar dit werkt het beste als je interesse hebt in deze film.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (24)

24. Bmovies

Bmovies is een interessante plek die gratis films aanbiedt die je kunt bekijken, maar je moet voorzichtig zijn met wat je hier vindt. Bmovies worden geleverd met tal van advertenties.

Mogelijk moet u ook een uitzondering voor Bmovies toevoegen aan uw online beveiligingsprogramma.

Het goede nieuws is dat Bmovies eenvoudig te gebruiken is en niet al te moeilijk te plannen is. Je moet nog steeds kijken hoe goed Bmovies werkt als je iets leuks wilt vinden.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (25)

25. FilmZap

Voorheen bekend als Movierocks, concentreert MovieZap zich voornamelijk op de nieuwste filmreleases. Het handige arrangement van MovieZap biedt veel manieren om plezier te hebben.

U kunt op een van de filmposters op de site klikken om een ​​geschikte link te laden om de film te bekijken. De opstelling die door MovieZap wordt gebruikt, is handig en eenvoudig te laden.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (26)

26. Film Ninja

Movie Ninja heeft onlangs zijn site bijgewerkt met nieuwe servers. De toegevoegde servers bieden je vele manieren om plezier te hebben. De site doet het goed met zowel films als tv-shows.

De site bevat ook details over de meest populaire films of shows die worden gemarkeerd. Het proces om iets op te laden werkt moeiteloos en geeft je het plezier dat je verdient bij het vinden van iets online.

Movie Ninja is een ander geweldig alternatief voor 123Movies

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (27)

27. OpenloadfreeTV

Het ontwerp van OpenloadfreeTV biedt een eenvoudig te laden installatie, hoewel u moet opletten hoe goed uw beveiligingssysteem werkt.

U zou een uitzondering voor OpenloadfreeTV moeten toevoegen om dit te laten werken. Het goede nieuws is dat OpenloadfreeTV een eenvoudige lay-out toevoegt voor het vinden van inhoud die u graag wilt uitproberen.

Met OpenloadfreeTV kun je video's vinden zonder pop-upadvertenties of aanmeldingen.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (28)

28. Putlocker.cl

Uw uiteindelijke keuze om naar te kijken is Putlocker.cl, een site die u de nieuwste films biedt die er zijn. De site biedt een uitgebreide benadering voor het vinden van inhoud die u moet noteren.

De plaats doet het ook goed met het aanbieden van televisieseries, hoewel de anime-opties op de site het populairst zijn om te bekijken. Je kunt allerlei soorten anime op de site vinden, zowel uit het verleden als het heden.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (29)

29. Afdah

Afdah is een andere hoogwaardige bron om films online te bekijken. Je zult een goede verzameling populaire films vinden die je gratis kunt bekijken.

De site is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. U kunt snel door de verschillende filmgenres van uw interesse bladeren en deze online bekijken.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (30)

30. WatchFree

De naam van de site doet het al vermoeden. Het is een gratis filmstreamingsite met een goede verzameling films.

U kunt eenvoudig door de beschikbare filmcollectie bladeren op basis van het genre, de nieuwste toegevoegde films en populaire films. De site stelt ook 100 films voor waarmee je kunt beginnen.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (31)

31. Crackle

Crackle is een andere geweldige bron van gratis entertainment. De site wordt geleverd met een uitgebreide verzameling films en tv-programma's waarvan u kunt genieten in video van topkwaliteit.

Deze site wordt geleverd met een geweldige gebruikersinterface om ervoor te zorgen dat uw gebruikers zonder enige afleiding van films kunnen genieten. Dankzij de naadloze navigatie kunnen gebruikers snel de beste films en tv-programma's vinden.

De site wordt regelmatig bijgewerkt met de frisse nieuwe inhoud, zodat u een gestage stroom van nieuwe inhoud heeft om constant van de beste films te kunnen genieten.

Over het algemeen is dit een geweldig alternatief voor 123movies.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (32)

Hoe zit het met betaalde opties?

Je hebt de keuze om naar verschillende betaalde opties te kijken wanneer je online rondgaat. Deze omvatten plaatsen zoalsNetflixenHulu, met enkele kleinere diensten die inspelen op specifieke wensen, zoals Huiveren voorgriezelfilms.

Maar het probleem met het gebruik van betaalde streamingopties is dat je veel hiaten zult tegenkomen in wat er in de buurt is. Veel van de beste streamingdiensten zijn gericht op originele inhoud waarin u misschien niet geïnteresseerd bent.

Ook kunnen deze diensten de dingen die ze hebben slechts zo lang vasthouden voordat ze de rechten verliezen op wat ze te bieden hebben.

Ook kan de uitgebreide verscheidenheid aan streamingbronnen ingewikkeld en moeilijk te regelen zijn. De toevoeging van vele opties, om nog maar te zwijgen van de aanstaande release vanDisney Plus, maakt het moeilijk voor mensen om sites te vinden die alles bieden.

De gratis streamingopties die u in deze gids bent tegengekomen, bieden een betere en uitgebreidere verscheidenheid aan dingen om uit te checken. U hoeft niet van de ene login naar de andere te springen wanneer u een gratis streaming-site gebruikt die een grotere verscheidenheid aan opties biedt.

Conclusie

Je hebt veel keuzes om te vinden terwijl je op zoek bent naar de beste alternatieven voor 123Movies. Kijk vandaag rond om opties te vinden die net zo vermakelijk zullen zijn als123Moviesterwijl het veel handige punten biedt voor zoekopdrachten.

Het feit dat deze plaatsen in tegenstelling tot 123Movies actief en functioneel zijn, is natuurlijk een enorm pluspunt.

30+ Beste 123Movies-alternatieven om gratis films te kijken 2024 | Begindot (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 5603

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.